PORSCHE 997 Carrera S Coupe

€ 46.997

classified information

De meest succesvolle Porsche 911 tot nu is de 997. Natuurlijk vanwege de prestatiecijfers echter vooral dankzij de terugkeer van de oer-911 stijlelementen als de bekende ronde koplampen en brede heupen. Zelfs de afsluitbare deurbakken die al in 1974 geïntroduceerd werden zijn weer terug van weggeweest. Vooral de sterkste Carrera S variant staat er echt indrukwekkend dankzij de standaard 19 inch velgen. Het is ook de versie met de 355pk motor en standaard dubbele uitlaat, rode rem-klauwen en zilvergrijze wijzerplaten. De auto blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid, zeer geschikt voor dagelijks gebruik in druk stadsverkeer en enkele uren later flitst u vol vertrouwen met 250km/u over de Duitse Autobahn. Dit mede dankzij de perfecte balans in de auto ondanks de motor achterin, die overigens nu grotendeels op de achteras ligt en niet meer er achter, en tal van veiligheids-voorzieningen. Standaard is er Porsche Stability Management (een geavanceerde combinatie van Traction Control en ABS), Porsche Active Suspension Management en zijn er zes airbags. Dit fraaie exemplaar is geheel origineel, heeft geen waarneembare gebruikssporen en is als liefhebbers auto gebruikt. Het is de comfortabele Tiptronic-S versie die zowel geschikt is voor druk dagelijks verkeer en op een sportief moment met één vingerbediening op het stuur op- of terugschakelt. Uitgevoerd in dé kleur voor een Duitse sportwagen, zilvergrijs metallic (Arctic Silver) in combinatie met zwart leer. Deze 997 Carrera S is een bijzonder mooi exemplaar, schadevrij en dealer onderhouden. Bovendien vol met alle denkbare opties en een aantrekkelijk lage kilometerstand. Kortom, precies zoals u haar wenst.

Zeer compleet uitgerust met o.a. automatische climat control, elektrisch schuifdak, Porsche Communication Management met DVD navigatie en CD speler, Bose luidsprekers met Subwoofer, volledig elektrische stoelverstelling met geheugen, stoelverwarming, cruise control, multi functioneel en verstelbaar stuur met radiobediening, boordcomputer, Parc Distance Control, Porsche Active Suspension Management, Porsche Stability Management, volledig in leer uitgevoerd interieur, xenon verlichting, alcantara hemelbekleding, etc.

In stijlvol Arctic Silver Metallic uitgevoerde carrosserie, volledig origineel en schadevrij. Niets aan gespoten of bijgewerkt. Nieuwstaat. Ook de bumpers zijn vrij van parkeervegen of beschadigingen. Geen steenslag op de voorruit. Perfect sluitend schuifdak.

In het interieur treft u fraai dubbel doorgestikt leer niet alleen op de stoelen, ook het dashboard, deurpanelen en middenconsole zijn hier in uitgevoerd. Het geheel is foutloos, geen enkele beschadiging op te vinden. Zelfs de stoelen hebben geen instapsporen. Op de vloer originele Porsche matten. Alle schakelaars, hendels, stuur en klokken zijn fris en onbeschadigd. De auto ruikt ook als nieuw.

Keurig originele motorruimte waarin de 355pk sterke Carrera S motor is ondergebracht. Die ligt in de 997 zo mooi naar het midden toen dat u er nog maar weinig van ziet. Wel is duidelijk dat het geheel mooi schoon, origineel en verzorgd is. Dealer onderhouden. Ook in de bagageruimte zijn geen sporen van gebruik zichtbaar. Alles mooi onbeschadigd. Hier ook de navigatie lezer en boordgereedschap. De 19 inch Carrera S velgen zijn vrij van parkeerschade. Uitstekende Pirelli PZero banden aanwezig.

Deze Carrera S Coupe is geheel zoals de liefhebber haar wenst. Origineel, schadevrij en perfect sluitend onderhouden. Alle originele instructie- en serviceboekjes zijn aanwezig. Sleutelset compleet. Nog maar 3.000km terug werd groot onderhoud uitgevoerd door Porsche Centrum Amsterdam. Rekeningen aanwezig. Wordt afgeleverd inclusief afleverbeurt, nieuwe APK en garantie.

related blog articles

Sell your Porsche on 911 Vintage today

Are you looking to sell your Porsche 911? Are you a professional dealer with a couple of Porsche 911 jewels up for sale? Then 911 Vintage is just the place for you. Let us tell you why.

related classifieds

Generation: 997
Price: € 149.999
Body: Coupe
Type: GT3 RS
Country: Belgium
Generation: 997
Price: € 44.999
Body: Cabrio
Type: Carrera
Country: Belgium
Generation: 997
Price: € 64.997
Body: Coupe
Type: Carrera S
Country: Netherlands