PORSCHE 997 Carrera 4 Coupe

€ 72.997

classified information

Ruim 4 jaar na de introductie van de Porsche 997 werd het tijd voor een facelift. De drang naar de vernieuwde LED verlichtingstechniek , doet zijn intrede en maakt de 911 meteen weer klaar voor de komende jaren. Motorisch werd hij aangepakt, naast meer vermogen ook nog eens betrouwbaarder gemaakt. De automatische versnellingsbak werd er eentje met dubbele koppeling, die supersnel schakelt en met 7 versnellingen ook nog eens rustig loopt indien gewenst. Navigatie met touchscreen maakte ook zijn intrede.

De door ons aangeboden 911 Carrera 4 heeft een widebody af fabriek, net als alle vierwielaangedreven 911’s. De achterschermen zijn dus lekker breed en is ook te herkennen aan de rode band op de motorklep. Deze origineel in Nederland afgeleverde 911 is van 2011, dus relatief jong en heeft mooie opties. Zo heeft hij een schuif-kanteldak, een sportchronopakket en een sportuitlaat. Ook is hij voorzien van die heerlijke 911 Turbo design wielen, die deels gespoten zijn in de autokleur meteoorgrijs, een fantastische match. De 1e eigenaar heeft de remklauwen rood laten spuiten en rode gordels bijbesteld, een fraai detail in het verder zwarte interieur. Handige zaken als en cruise control en bandenspanningscontrole zijn ook aanwezig.

Hij bevind zich in perfecte staat, heeft en relatief lage kilometerstand en is altijd netjes onderhouden bij één en dezelfde Porsche dealer, waar hij in overleg voor aflevering gewoon weer een beurt krijgt.

Reeds voorzien van 4 x nieuwe Pirelli banden!

related blog articles

Sell your Porsche on 911 Vintage today

Are you looking to sell your Porsche 911? Are you a professional dealer with a couple of Porsche 911 jewels up for sale? Then 911 Vintage is just the place for you. Let us tell you why.

related classifieds

Generation: 997
Price: € 149.999
Body: Coupe
Type: GT3 RS
Country: Belgium
Generation: 997
Price: € 44.999
Body: Cabrio
Type: Carrera
Country: Belgium
Generation: 997
Price: € 64.997
Body: Coupe
Type: Carrera S
Country: Netherlands