PORSCHE 996 Carrera 4S Cabrio

€ 48.500

classified information

We hebben hem weer ingeruild, binnen 2 weken weer in onze showroom!

Deze Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet Tiptronic stond in 2005 op voorraad bij Porsche Centrum Leusden, toen de eerste eigenaar hem kocht. Bij mij om precies te zijn. Een auto die geheel aan zijn wensen voldeed. In de speciale kleur Polarzilver, met blauw lederen interieur en kap. Mooi compleet met onder andere Navigatie, comfortstoelen, Xenon verlichting en diverse roestvrijstalen en aluminium accenten. Daarnaast de als optie verkrijgbare GT3 wielen, die zeer uitzonderlijk waren.

Na een aantal jaren door Leusden weer ingekocht en verkocht aan de tweede eigenaar, die hem jarenlang reed. Tot in 2014, op dat moment werd hij ingeruild bij Porsche Centrum Twente.

De zoon van de eerste eigenaar zag hem en kocht hem direct want ja, de auto van je vader komt meestal maar één keer te koop! Hij is door zijn drie eigenaren goed onderhouden, heeft altijd binnen gestaan en werd ’s winters niet gereden en dat zie je. De koplampen hebben nog weinig zon gezien, die lijken wel nieuw, net als het lederen interieur. Echt nog eentje om te koesteren.

Zijn brede Turbobody maakt hem 6 cm breder dan de standaard 996 van die tijd. De achterlichten zijn hierdoor ook veel groter en stoerder. De rode band over de achterklep, de luchtinlaten in voor en achterbumper, het zijn allemaal opvallende zaken die hem geweldig stoer maken. Het is zonder twijfel de mooiste 996, de 4S. Het Turbo onderstel inclusief remmen én rode remklauwen maken het imposante uiterlijk helemaal af.

Wordt geleverd inclusief nieuwe remschijven en remblokken voor en achter, grote beurt uitgevoerd bij de Porsche dealer en een update aan IMS lager, waterpomp en thermostaat zodat u zorgeloos kunt gaan genieten van deze in geweldige staat verkerende 996.

In deze kleurstelling chique en sportief tegelijk. Wordt uiteraard geleverd met de originele hardtop, die overigens standaard is bij de 996, dus laat u niets wijs maken als ze u er eentje proberen te verkopen.

related blog articles

Three reasons why the 996 is a totally bonkers 911!

Because throwing shade on the 996 is a thing of the past. It's time to appreciate this generation of the Porsche 911 once and for all.

Pilgrimage to the Porsche Museum

A pilgrimage to the Porsche Museum in Stuttgart is a bucket list item for any Porsche enthusiast. This year we had our first of hopefully many visits to come. Here is a round-up of special 911s on display at the museum during our visit.

related classifieds

Generation: 996
Price: € 42.729
Body: Coupe
Type: Turbo
Country: United Kingdom
Generation: 996
Price: € 79.996
Body: Coupe
Type: GT3
Country: Belgium
Generation: 996
Price: € 43.999
Body: Coupe
Type: Turbo
Country: Belgium